Credite cu buletinul pentru restantieri 2015

Obtinerea unei sume de bani doar pe baza buletinului de identitate a devenit posibila in anul 2015


Credite cu buletinul pentru restantieri in anul 2015 cauta multi cetateni, insa, doar cateva IFN-uri acorda astfel de produse financiare.

Ca sunt multi restantieri in Romania, nu mai trebuie sa va spun, ca sunt multi restantieri care cauta sa faca rost de bani, iar nu este o noutate. Multi dintre acesti restantieri sunt insa si in situatia de a nu avea un loc de munca, sau mai bine zis, de a nu avea un venit trecut in cartea de munca.

Evident, paradoxul situatiei este unul de-a dreptul hilar (chiar daca numai de ras nu-ti vine cand esti in astfel de situatie), avand in vedere ca lipsa veniturilor i-a adus in situatia de a fi restantier, cel putin la banci, iar pe de alta parte, alte societati ii imprumuta chiar si in aceste conditii, adica Institutiile Financiare Nebancare.

Deocamdata in Romania nu a devenit o chestiune virala - creditele rapide, insa, tinand cont de ce se contureaza in piata bancara, iar criza francului elvetian este probabil doar inceputul, este posibil sa ajungem la o crestere fulminanta a numarului celor ce acceseaza imprumuturi rapide nebancare.


Cand nu mai poti plati o rata, in termen de 30 de zile de la scadenta, esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Ti se pune eticheta de rau-platnic, primesti un scoring negativ, fapt ce va determina alte banci sa nu-ti mai acorda imprumuturi, ba nici majoritatea IFN-urilor nu-ti vor iesi in intampinare cu banii.

Este adevarat ca regulile la IFN-uri nu sunt atat de stricte ca cele ale bancilor, insa, cand esti restantier toti se uita cu suspiciune si cu teama ca vei proceda la fel si cu produsul lor financiar. Adica, daca n-ai rambursat o data imprumutul, de ce-ai face-o acum?

Credite cu buletinul pentru restantieri acorda anumite IFN-uri doar pe termen scurt si sume mici de bani, fapt ce diminueaza substantial riscul de nerambursare.

Printre societatile nebancare cunoscute ca acorda credite chiar si restantierilor, se numara: Viva Credit, Extra Simplu, Avantaj Expert Credit, Fast Finance IFN, etc.

Aceasta categorie de cetateni, adica cei inscrisi in Biroul de Credit, mai pot face rost de bani apeland la CAR-uri, acolo unde se poate. O alta varianta de finantare fara probleme este cea de la Casele de Amanet, evident, pentru a apela la imprumuturile de la Casele de Amanet ai nevoie de un bun de valoare pentru a-l lasa drept gaj.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet